Chaise Longue

Chaise longue

Fauteuils

Fauteuils

Voetbanken

Bankjes

Zitbanken

Zitbanken

Stoelen

Stoelen

Specials

Specials

Chaise longue

 

Een chaise longue...gecapitoneerd,op elegante pootjes,klassiek of juist heel strak....ieder stuk is prachtig gestoffeerd en kan op maat gemaakt worden. Stoffen, model en kleur poten,.. kan aangepast worden aan uw interieur.

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt

Fauteuils

 

Dat ene zeteltje in een bloem, mooie kleur velour, 100% linnen,..ruit of streep,.. wij zoeken de gepaste stof op het gepaste model voor uw interieur. En is zelfs, indien u wenst, op maat verkrijgbaar, wel dan niet gecapitoneerd. Bergères zijn ook in relax (zowel manueel als elektrisch) verkrijgbaar

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt

Bankjes

 

Ieder bankje kan op maat gemaakt worden en is ook verkrijgbaar, wel dan niet in gecapitoneerde uitvoering. (foto gecapitoneerde salontafel is een koffer/box)

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt altalt

Zitbanken

 

Twee-zit, drie-zit,.. hoeksalon, kort, lang,…iedere zitbank wordt met de hand vervaardigd in Belgische ateliers, dit om de uiterst beste kwaliteit en service te kunnen garanderen. Daardoor is het ook mogelijk dat bijna ieder model van zitbank naar wens verkrijgbaar is :

  • zowel de lengte, zitdiepte en/of zithoogte,alsook de hoogte van de rug 
  • vullingen van zitbanken zijn mogelijk van dons/hele zachte zit tot echt wel harde zit/ rug
  • kleur en model van poten, met of zonder volant…
  • in stof of leder, aangepast aan uw interieur,uitgebreide keuze aan stoffen: van zachte poedertinten, velour, bloemmotief, streep, linnen,..tot…..
  • sierkussens..in zijde, in linnen...met of zonder galon...
Hoeksalons kan met vaste elementen maar ook mogelijk in verhoudingen zoals u wenst.

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt

Stoelen

 

Alle stoelen kunnen zowel in leder als in stof afgewerkt worden. Ook hierbij kunnen de poten aangepast worden aan het kleur van uw tafel of in een kleur van de stof/ uw interieur,…Ook stoelen verkrijgbaar volledig in hout (zonder stof).

alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt altalt alt alt alt alt alt alt alt alt alt alt

Specials

 

Een kamerscherm, bed-hoofdpaneel, een voetbank,..op maat gemaakt….Alles is mogelijk! Zelfs een bedkoffer op maat!  Sierkussens..in zijde, in linnen...met of zonder galon Ook om uw (oude) bank te laten herstofferen kan u bij Eveline van PerleFine terecht!

alt alt alt alt alt alt alt alt